Новини
Статистика

За місяць на Хмельниччині зареєстрували нових автомобілів на 6 млн доларів

У Хмельницькому продовжують рости продажі нових авто. Минулого місяця в області зареєстрували 205 нових автомобілів. Це на 46% більше, ніж у листопаді минулого року.

Сума витрат в регіоні перевищила $6 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault, яких зареєстрували 67 авто на суму $1,2 млн. Також попитом користувалися Toyota і Volkswagen, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед машин В-класу хмельничани найчастіше купували Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan MCV. Універсал Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була Toyota Camry. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав Renault Duster, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, у листопаді українці придбали 8,5 тис нових автомобілів на суму $270 млн. Порівняно з листопадом минулого року продажі виросли на 20%. Серед цих авто були й «люксові» авто. Так, українці придбали два Mercedes S-Class Maybach по $240 тис, два Bentley Bentayga по $300 тис і три Rolls Royce Cullinan по $450 тис.

Нагадаємо, у жовтні у Хмельницькому та області придбали 165 нових автомобілів. Це на 22% більше проти жовтня минулого року.

Раніше повідомлялось, що Нетішинська підстанція екстреної медичної допомоги поповнилась сучасним автомобілем «Ситроен».

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter