Новини
Події

На Хмельниччині вилучили з обігу “лівого” пального на понад мільйон гривень

На Хмельниччині податкові міліціонери вилучили з протиправного обігу пального більш ніж на мільйон гривень. Про це повідомляється на сторінці ДФС у Хмельницькій області у Фейсбуці.

Як повідомляється, жителька Кам’янець-Подільського району, не будучи зареєстрованою як фізична особа-підприємець та не маючи відповідних дозвільних документів, із автозаправної станції здійснювала реалізацію дизпалива та бензину.

Працівниками податкової міліції проведено огляд автозаправної станції, за результатами якого виявлено та вилучено з протиправного обігу дизельне паливо у кількості 14 200 літрів, на суму 422 тисячі гривень, бензин марки А-92 у кількості 9 300 літрів, на суму 260 тисяч гривень, бензин марки А-92 «Преміум» у кількості 9 150 літрів, на суму 247 тисяч гривень., бензин марки А-95 у кількості 8 900 літрів, на суму 253 тисячі гривень та 5 ємностей з двома автозаправними колонками загальною вартістю 500 тисяч гривень.

“Загалом у ході проведених заходів з протиправного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 1,7 мільйона гривень, у тому числі паливно-мастильних матеріалів орієнтовною ринковою вартістю – 1,2 мільйона гривень”, – розповідають податківці.

За вказаним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП – порушення порядку провадження господарської діяльності.

Нагадаємо, раніше податкова міліція Хмельниччини у ході операції «Акциз-2019» вилучила з незаконного обігу майже 800 тонн пального.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter