Новини
Суспільство

Чому військовий госпіталь у Хмельницькому визнали найкращим у країні

Колектив Хмельницького військового госпіталю визнали кращим серед військових госпіталів подібного типу у Збройних Сил України. Про це під час підведення підсумків діяльності медичної служби Збройних Сил України за 2019 рік оголосив начальник Головного військово-медичного управління – начальник медичної служби Збройних Сил України генерал-майор медичної служби Ігор Хоменко, передає АрміяInform_Хмельницький.

Ігор Хоменко вручив начальнику військового госпіталю полковнику медичної служби Сергію Мельнику грамоту за перше місце і подякував хмельницьким медикам за вагомий внесок у збереження та відновлення здоров’я українським захисникам.

«Для мене особисто це було повною несподіванкою», – ділиться Сергій Мельник. – Перше місце – це підсумок важкої і кропіткої роботи всього високопрофесійного колективу нашого госпіталю, – зазначив керівник установи.

За рік у військовому госпіталі вже пройшло стаціонарне лікування і отримали якісні медичні послуги близько 6 тисяч пацієнтів. Близько 65 % з них це діючі військовослужбовці та 15% ветерани Збройних Сил України. Окрім того, військові лікарі користуються високим авторитетом і серед жителів Хмельницького, які мають змогу отримати кваліфіковану медичну допомогу у відділеннях госпіталю за плату.  

Цього року для потреб ЛОР відділення за кошти міської ради придбано ендо-відеообладнання, наркозно-дихальну апаратуру та інструментарій для проведення оперативних втручань на ЛОР органах. Це дало змогу більш якісно надавати медичні послуги військовослужбовцям на сучасному рівні. Завдяки закупленому медичному обладнанню у госпіталі обладнали операційну, аналогів якої немає в обласному центрі. 

Постійно покращується матеріальна база госпіталю та створені належні побутові умови у всіх 13 діагностичних та лікувальних відділеннях для потреб пацієнтів.

“Плануємо не зупинятись на досягнутому, а й надалі розвиватись і вдосконалюватись, – підсумував начальник військового госпіталю полковник медичної служби Сергій Мельник.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter