Новини
Суспільство

Хмельницький обласний військкомат отримає нового військового комісара

Полковник Сергій Присяжнюк більше не очолюватиме Хмельницький обласний військовий комісаріат. Як повідомляє прес-служба установи, у понеділок, 23 грудня, тут відбулись урочистості з нагоди завершення служби і виходу його на пенсію.

Від імені всього особового складу військкомату, а також районних та міських комісаріатів області заступник військового комісара підполковник Володимир Гучок вручив полковнику Присяжнюку пенсійне посвідчення, а також пам’ятні подарунки.

“Особовий склад Хмельницького обласного військового комісаріату вітає Сергія Олександровича зі знаменною подією в його житті – виходом на заслужений відпочинок і щиро зичить йому міцного здоров’я та довгих років життя, сповнених позитивними емоціями!” – йдеться у повідомленні.

Хто тепер буде головним воєнкомом області, наразі не зазначається.

Загалом Сергій Присяжнюк віддав Збройним Силам майже чотири десятиліття. У 1980 році він вступив до Хмельницького вищого командного артилерійського училища. Після його закінчення служив у групі радянських військ у Німеччині. Потім – у Забайкальському військовому окрузі, в місті Кяхта, що на кордоні з Монголією. Навчався у Ленінградській вищій артилерійській академії, яку закінчив у 1992 році. Тоді ж приїхав до Чернівців, де був начальником штабу артилерійського полку. А в 1993 році разом з полком перебрався до Хмельницького.

Після того, як полк був розформований, перейшов служити у військовий комісаріат. Пройшов всі кар’єрні щаблі – від командира взводу до командира полку та обласного воєнкома.

Нагадаємо, на Хмельниччині достроково завершили призовну кампанію. До Збройних Сил України та інших силових структур призвали 590 чоловіків

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter