Новини
Новини ОТГ

Як пройшли вибори в ОТГ на Хмельниччині: результати

Цими вихідними, 22 грудня, в громадах на Хмельниччині відбулися вибори голів ОТГ.

Як повідомляє Суспільне, за попередніми результатами виборів  на посаду голови Сахновецької територіальної громади Ізяславського району перемогла СВІТЛАНА ВЛАСЮК, діюча голова Сахновецької сільської ради, яка балотувалася від політичної партії «Слуга народу». Про це розповіла голова Сахновецької територіальної сільської виборчої комісії Ізяславського району Галини Чорнопіщук. За її словами, депутатський корпус сільської ради Сахновецької територіальної громади, за попередніми результатами, складатиметься з 10 депутатів від політичної партії «Слуга народу», 2 депутатів від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», 2 депутатів самовисуванців.

На посаду голови Плесенської територіальної громади Шепетівського району переміг ПАВЛО АЛІЛУЙКО, приватний підприємець, який на виборах балотувався як самовисуванець. Про ці попередні результати розповіла голова Плесенської територіальної сільської виборчої комісії Шепетівського району Леся Муштин. За її словами, депутатський корпус сільської ради Плесенської територіальної громади, за попередніми результатами, складатиметься з 5 депутатів від політичної партії «Слуга народу», 4 депутатів від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», 5 депутатів самовисуванців.

За попередніми результатами виборів, на посаду ГОЛОВИ Заслучненської територіальної громади Красилівського району переміг АНАТОЛІЙ РОЗУМНИЙ, тимчасово не працюючий, який балотувався від партії «Слуга народу»Про це розповіла голова Заслучненської територіальної сільської виборчої комісії Красилівського району Наталя Присяжна. За її словами, депутатський корпус сільської ради Заслучненської територіальної громади, за попередніми результатами, складатиметься з: 4 депутатів від політичної партії «Слуга народу», 5 депутатів від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», 5 депутатів самовисуванців.

У Сахновецькій ОТГ Старокостянтинівського району буде призначено другий тур перших місцевих виборів на одному із округів. Про це розповіла голова територіальної сільської виборчої комісії Діна Беньковська. За її словами, на одному із одномандатних округів з виборів місцевих депутатів Сахновецької ОТГ, які відбулися вчора, 22 грудня, не змогли встановити переможця, оскільки там два кандидати у депутати набрали однакову кількість голосів.

За словами Діни Беньковської, у цьому окрузі Центральною виборчою комісією має бути призначено другий тур виборів. Під час нього і буде визначено, хто з двох кандидатів – Ольга Ковтун від «Батьківщини» чи Вадим Кравчук від «Слуги народу» – стане депутатом сільської ради Сахновецької ОТГ. За попередніми підрахунками, обидва кандидати набрали по 53 голоси кожний. Другий тур виборів, за словами Діни Беньковської, має бути призначений уже після Нового року.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter