Новини
Політика

Сергій Мандзій більше не у Хмельницькому міськвиконкомі

Депутати Хмельницької міської ради виключили Сергія Мандзія зі складу міськвиконкому. За це проголосували 35 обранців. Попередньо Сергій Мандзій написав заяву, де сам просив про таке виключення.

«Заява написана у той день, коли Мандзій приступив до виконання повноважень народного депутата. Він хотів бути на сесії особисто. Але просив подякувати всім  за співпрацю та плідну роботу та пообіцяв помагати залучати бюджетні гроші до Хмельницького», – прокоментував заяву Олександр Симчишин.

Раніше  Центральна виборча комісія визнала обраним та зареєструвала депутата Сергія Мандзія, включеного до виборчого списку Слуги народу під № 136. Він замінив у парламенті Олександра Кубракова, який став новим главою Укравтодору. Хмельничанин  склав присягу народного депутата 6 грудня.

Нагадаємо, Сергій  Мандзій був одним з кандидатів на посаду міського голови на виборах 2015 року. Згодом він став членом виконкому за квотою Блоку Перта Порошенка «Солідарність». 

Хто увійде до складу виконкому замість Сергія Мандзія, наразі невідомо.  Для заміни необхідно, аби члени фракції, представником якої на той момент був Сергій Мандзій, висунули іншого кандидата. А депутати Хмельницької міської ради підтримали цю кандидатуру.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter