Новини
Суспільство

На Хмельниччині зупинили незаконну реалізацію пального через місцеві АЗС

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Хмельницькій області зупинили незаконну реалізацію пально-мастильних матеріалів.

У рамках проведення операції «Акциз-2019» було встановлено двох місцевих жителів, які, не будучи зареєстрованими як фізичні особи-підприємці та не маючи відповідних дозвільних документів (ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним), здійснювали реалізацію дизельного пального, бензину та скрапленого газу із автозаправних станцій, розташованих на території регіону.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 34 тисячі літрів дизельного пального, 8 тисяч літрів бензину марки «А-95» та 10 тисяч літрів скрапленого газу загальною орієнтовною вартістю понад 1,2 мільйона гривень, а також три ємності з трьома автозаправними колонками орієнтовною вартістю 250 тисяч гривень.

За вказаними фактами стосовно правопорушників складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП. – порушення порядку провадження господарської діяльності.

Читайте також: Рибні браконьєри обкрадають водойми Хмельниччини

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter