Новини
Суспільство

Мешканцю Хмельниччини повернули 515 тис. грн за неякісний трактор

Чоловікові, який мешкає Чемеровецькому районі Хмельницької області, повернули кошти за неякісний трактор. Про це йдеться у повідомленні управління Держпродспоживслужби.

Як зазначається, споживач звернувся до Держпродспоживслужби на початку грудня 2019 року. Мав прохання втрутитися в ситуацію та допомогти повернути кошти в розмірі 515 тис. грн. за придбаний в жовтні 2019 року неякісний трактор «Беларусь».

“Транспортний засіб споживачем не використовувався за призначенням, адже ще під час транспортування до місця проживання споживача не доїхав, так як вийшов з ладу. Того ж дня трактор був повернутий підприємству-продавцю, що здійснює реалізацію сільськогосподарської техніки в місті Хмельницькому”, – зазначили у Держпродспоживслужбі.

За сприянням спеціалістів Держпродспоживслужби в середині грудня 2019 року споживачеві підприємством-продавцем були повернуті кошти в повному обсязі, про що свідчить письмова заява споживача, надана до Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

Раніше Держпродспоживслужба виявила під час планової перевірки факт фальсифікації масла з Хмельниччини.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter