Новини
Суспільство

У Кам’янці-Подільському запровадили новий соціальний проект: деталі

У Кам’янці-Подільському запровадили новий соціальний проект, завдяки якому вихованці навчально-реабілітаційного центру Хмельницької обласної ради, що на вул. Суворова, 22, зможуть доїжджати на навчання спеціальним автобусом. Його старт – 13 січня, інформують у міській раді.

Зазначається, що  йдеться про дітей, які пересуваються на візках та за допомогою ходунків. Міська влада у співпраці з навчальним закладом та батьками розробила відповідний маршрут з урахування всіх адрес. Спеціальний транспорт безкоштовно відвозитиме дітей як на навчання, так і назад додому.

“Автобус виїжджатиме на маршрут о 7.30 і забиратиме вихованців центру о 18.30, оскільки йдеться не лише про навчання, але й про реабілітацію, яку проходять тут діти”, – коментує міський голова Михайло Сімашкевич.

Навчально-реабілітаційний центр – єдиний у місті, де навчаються діти, які самостійно не пересуваються, та діти з особливими освітніми потребами, зумовленими складними порушеннями в розвитку. Це – 181 вихованець, 100 з яких – жителі міста.

Нагадаємо, у Хмельницькому шукають перевізника на соціальне таксі.


Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter