Новини
Економіка

З незаконної АЗС на Хмельниччині вилучили пального на півмільйона гривень

На Хмельниччині демонтували чергову незаконну АЗС, вилучивши з обігу дизельного пального на півмільйона гривень. Про це повідомляє ДФС у Хмельницькій області.

Зазначається, що незаконне пальне продавали у місті Полонному. Такий “бізнес” організував місцевий житель, який не був зареєстрований в органах державної влади як фізична особа-підприємець та не мав відповідних дозвільних документів.

Працівниками податкової міліції за результатами проведених заходів вилучено з протиправного обігу пальне у кількості 18 650 літрів на суму 485 тисяч гривень та ємність із автозаправною колонкою загальною вартістю 150 тисяч гривень.

“У підсумку з протиправного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 635 тисяч гривень, у тому числі паливно-мастильних матеріалів орієнтовною ринковою вартістю майже півмільйона гривень”, – кажуть фіскали.

За вказаним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП – порушення порядку провадження підприємницької діяльності..

Наразі ємності та обладнання, яке використовувалось для функціонування незаконно встановленої АЗС, демонтовано.

Нагадаємо, усі АЗС, які нелегально здійснюють свою діяльність на території Хмельницької області, мають бути демонтовані. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter