Новини
Спорт

Самбіста з Нетішина визнали кращим спортсменом року

Вихованця Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (КДЮСШ), яка знаходиться у підпорядкуванні первинної профспілкової організації (ППО) Хмельницької АЕС, визнано кращим спортсменом року. За підсумками 2019 року майстер спорту міжнародного класу зі спортивного самбо Ярослав Давидчук став найкращим серед самбістів України.

2019 рік був успішний для нетішинського самбіста, який здобув у минулому році найвищі звання чемпіона світу та Європи серед спортсменів до 20 років. На Кубку Європи серед дорослих здобув срібло і виборов бронзу на чемпіонаті Європи. У загальному заліку серед усіх самбістів країни, враховуючи бойове самбо, він посідає шосту позицію.

Заслужений тренер України Геннадій Горохов, який тренує нетішинських самбістів протягом тридцяти років, покладає великі надії на перспективного спортсмена. Варто зауважити, що серед його вихованців велика кількість майстрів спорту України та міжнародного класу, які за свою спортивну кар’єру завоювали понад 70 медалей різного ґатунку у чемпіонатах світу та Європи.

Нагадаємо, до рейтингу найкращих спортсменів року потрапила також студентка Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, чемпіонка Європи, двічі чемпіонка світу, відома українська дзюдоїстка Дарія Білодід. 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter