Новини
Армія

Вперше в цьому році на Хмельниччині провели командирські польоти (ФОТО)

В бригаді тактичної авіації імені Петра Франка, що дислокується на Хмельниччині, провели першу льотну зміну у 2020 році. За давньою традицією та у відповідності до керівних документів були сплановані та успішно проведені командирські польоти.

Темою льотної зміни стало відпрацювання єдиної методики відновлення та підтримання навичок льотного складу з техніки пілотування навігації після перерви вдень і вночі у складних метеорологічних умовах при встановленому мінімумі погоди. У відповідності до планової таблиці льотні екіпажі бригади виконували польоти в зоні пілотування та за маршрутами.

А напередодні польотів в частині під керівництвом начальника відділу тактичної авіації – заступника начальника управління підготовки та застосування авіації Командування Повітряних Сил Збройних Сил України полковника Юрія Погорєлого – були проведені методичні заняття.

Один за одним льотні екіпажі бригади на літаках СУ-24М, СУ-24МР та Л-39 піднімались в небо для виконання польотних завдань.

Не зважаючи на не дуже сприятливі погодні умови, своєчасно та якісно була підготовлена інфраструктура аеродрому. Без відмов відпрацювала автомобільна та спеціальна техніка, засоби зв’язку та радіотехнічного забезпечення польотів.

Варто зазначити, що за підсумками минулого року саме бригада тактичної авіації імені Петра Франка була визначена кращою у Повітряних Силах Збройних Сил України.

І під час проведення командирських польотів подільські авіатори підтвердили свій високий професійний рівень.

Сергій Жмурко. Фото автора.

#АрміяInform_Хмельницький.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter