Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому з’явилися нові інформаційні табло на зупинках

Днями хмельничани, які вечірньої пори діставалися додому від торгового центру «Либідь Плаза», мали можливість спостерігати, як на зупинці монтують нове інформаційне табло. Аналогічне з’явилося і через дорогу – біля Ощадбанку. Ще один додаток з графіком руху міського транспорту згодом встановили на зупинці біля залізничного вокзалу.

Це – перші зупинки, на яких встановлені лише інформаційні табло. До цього в місті монтували так звані «розумні зупинки». Окрім табло вони оснащені роз’ємами для підзарядки гаджетів та WiFi. Розробкою додатку з графіками руху громадського транспорту і його встановленням опікується житомирська фірма «Дозор».

З моменту укладання договору компанією були виконані інвестиційні пропозиції, встановлено п’ять зупинок по місту Хмельницькому. І додатково була встановлена зупинка за рахунок приватного підприємця, – коментує в.о. начальника управління транспорту і зв’язку ХМР Сергій Шепурев.

До кінця 2020 року інформаційні табло мають з’явитися ще на двох міських зупинках. Передбачається, що це будуть зупинки на вулиці Інститутській біля Національного університету та на вулиці Шевченка біля готелю «Поділля».

Встановлення «розумних зупинок» та інформаційних табло місту нічого не коштуватиме. Все це – інвестиційні пропозиції компанії «Дозор», яка надає послуги з GPS-навігації у Хмельницькому. Наразі в місті шукають інвесторів, щоб «порозумнішали» хоча б вузлові зупинки, а також ті, що знаходяться у центрі Хмельницького.   

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter