Новини
Дозвілля

Зі святковим концертом та без ажіотажу: як у Хмельницькому закривали Різдвяний ярмарок

У неділю, 19 січня, хмельничани востаннє мали можливість зробити селфі біля ялинки та інших новорічних декорацій, послухати виступи творчих колективів та артистів міста, скуштувати різдвяних страв просто неба, придбати сувеніри на пам’ять про Новий рік та Різдво. І попрощатися з Різдвяним ярмарком, який рівно 50 днів відпрацював у центрі Хмельницького.

Порівняно з 1 грудня, коли святкову локацію урочисто відкривали, закриття ярмарку пройшло без ажіотажу та великого скупчення людей. На майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка можна було не тільки вільно стояти, а й навіть спокійно ходити, не проштовхуючись крізь сотні глядачів.

На сцені співали, танцювали діти та дорослі, а ведуча провела глядачів-хмельничан крізь усі 12 місяців року, розповівши про них чимало цікавого: і про те, чому кожен місяць називається саме так, а не інакше; які свята, традиції та звичаї притаманні кожному місяцю; чим кожен з них багатий та щедрий для людей.

Найяскравішими моментами святкового вечора стали виступи театру вогню та світла «Zlights» та відомого не лише в Україні, а й закордоном популярного гурту «Stanza», який офіційно закрив Різдвяний ярмарок, виконавши разом із дитячим хором школи мистецтв «Райдуга» нову пісню про місто – «Ми над Бугом».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter