Новини
Події

На Хмельниччині “гасили пожежу” на молокозаводі

22 січня у місті Летичів на території молокозаводу проходило тактико-спеціальне навчання. За легендою, внаслідок розгерметизації системи компресорної зі зрідженим аміаком сталося витікання небезпечних хімічних речовин з їх наступним випаровуванням. Утворилася хмара, що рухається в напрямку житлового масиву. Серед персоналу підприємства є постраждалі. Існує загроза розповсюдження небезпечної хмари, що утворилася, на житловий сектор.

До місця події за підвищеним номером виклику прибули два відділення бійців ДСНС та аварійні служби району. Вогнеборці здійснили розвідку району аварії, встановили місцезнаходження «потерпілого» та евакуювали його в безпечне місце. Для запобігання розповсюдження хмари небезпечної хімічної речовини, за допомогою пожежних стволів, бійці встановили водяну завісу.

Підбиваючи підсумки, керівник навчань зазначив, що тренування пройшли успішно, підрозділи ДСНС та усі залучені до навчань оперативні служби району виконали поставлене завдання та довели свою готовність діяти за призначенням.

Читайте також: У Хмельницькому загорівся базар

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter