Новини
Інфраструктура

Вандали потрощили пляжну інфраструктуру в Хмельницькому

На міському пляжі у Хмельницькому невідомі потрощили роздягальні та питний фонтанчик. Інфраструктуру відновлять до весни, йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

Пошкодження виявила у вівторок вранці співробітниця комунального підприємства “Парки і сквери міста Хмельницького”. Того ж дня управління ЖКГ звернулося до поліції. 

“Пошкоджені дві кабінки і питний фонтанчик. За оцінкою комунального підприємства, збитків нанесено десь до тисячі гривень”, – розповів начальник міського управління ЖКГ Василь Новачок.

Комунальниця Світлана у період міжсезоння прибирає одразу два парки: Молодіжний і сквер Бандери. Саме вона виявила трощу. 

“Я прийшла, подивилася, тут виламали все. Люди не цінують, що для них роблять. Кидають недопалки навколо, хоча поруч є урни”, – додала жінка.

Хмельничанин Василь живе поруч із парком і щодня прогулюється тут з собакою. 

“Ви б  бачили, що тут уночі робиться. Машинами заїжджають, гонки влаштовують”, – зауважує Василь Липач.

Містяни у соцмережах обурюються та радять встановити камери спостереження, аби вберегти комунальне майно. Однак фахівці кажуть, що розпізнати обличчя зловмисників на такому відео буде неможливо.

“З часом камери поставлять, наразі там немає поруч мережі інтернет, щоб передавати одразу зображення. Можливо, там будуть більше працювати патрулі. Але місто велике і біля кожного об’єкта поліцейського не поставиш”, – зазначив Василь Новачок.

Наразі у поліції триває перевірка факту пошкодження. Однак знайти порушників буде непросто.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter