Новини
Суспільство

У Нацполіції нагородили кращих копів Хмельниччини

Кращих поліцейських Хмельниччини нагородили за підсумками роботи підрозділів превенції. Про це повідомили у поліції області.

Під час виїзної наради по підбиттю підсумків службової діяльності обласних управлінь превентивної діяльності поліції у 2019 році, яка відбулася на Дніпропетровщині, 24 поліцейських із різних областей України отримали відзнаки Міністра внутрішніх справ та голови Національної поліції України. Серед них є і представник поліції Хмельниччини.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області підполковник поліції Валентин Білянський отримав відзнаку МВС України «За відзнаку в службі» МВС України І-го ступеня. 

Слід зазначити, що хмельницька поліція однією з перших долучилася до низки експериментальних проєктів превентивного характеру і цілком успішно їх реалізовує. Одним із останніх таких проектів став «Поліцейський офіцер громади», до якого долучилися 35 громад області.

До речі, за словами заступника голови Національної поліції Олександра Фацевича, впровадження цього проєкту стало одним з найголовніших досягнень в роботі поліції за минулий рік. У ньому беруть участь 7 областей України, в тому числі і Хмельниччина.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter