Новини
Спорт

Нетішинці завоювали два перших місця на Всеукраїнських змаганнях зі скелелазіння

На Всеукраїнських змаганнях зі скелелазіння серед юніорів, молоді та юнаків (болдеринг), що відбулися у Кам’янці-Подільському з 23 по 26 січня, спортсмени з міста атомників завоювали відразу два перших місця. Про це повідомляє прес-центр АЕС.

Зокрема, підтвердила свій високий статус лідера у загальному Всеукраїнському рейтингу Катерина Педько, яка завоювала перше місце серед молоді 2003-2004 років народження. Достойні результати продемонстрували і сестри Аліна та Юлія Ігнатеску, які посіли четверте та шосте місця.

Впевнено розпочав спортивний сезон і Ярослав Кондратюк, який також підтвердив свою високу позицію в рейтингу та посів перше місце у відповідній віковій категорії.

Юні скелелази вихованці спортивного клубу «Вершина», вже відомого в Україні, які випробують себе і на європейському рівні. Готує спортсменів Олександр Веремійчук, працівник енергоремонтного підрозділу Хмельницької АЕС, для якого тренерська робота – втілення дитячих мрій. Олександр по-батьківські відноситься до своїх підопічних, тому дві найвищі нагороди на Всеукраїнських змаганнях – перемога всієї дружньої команди клубу «Вершина».

Нагадаємо, працівниця апарату Хмельницького окружного адміністративного суду виборола перше місце на Чемпіонаті Європи з фул-контакт карате. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter