Новини
ДТП

Несподіваний сніг спричинив масу ДТП на Хмельниччині

За прогнозами УкрГідрометцентру, на Хмельниччині налипання мокрого снігу та ожеледиця на дорогах протримається до завтра. Ускладнення погодних умов відповідає І рівню небезпечності, спричинятиме порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Комунальники Хмельницького відразу почали боротися з негодою і на дорогах міста можна побачити піскороскидачі, а на тротуарах –  прибиральників та автомобілі з щітками.

І хоча сніг випав неочікувано посеред зими, а комунальники оперативно долучились по його прибирання, хмельницькі водії виявились не готовими до несприятливих погодних умов.

Як повідомляє поліція, учора у Хмельницькій області сталося декілька дорожньо-транспортних пригод.

Учора поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівського району, 38-річний житель Житомирської області, керуючи автомобілем «Део Ланос», не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «FAW». Внаслідок ДТП водій автомобіля «Део Ланос» отримав закриту черепно-мозкову травму, забої м’яких тканин голови та був госпіталізований до реанімаційного відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні.

У Хмельницькому одна з ДТП сталася на вулиці Купріна.

За інформацією сайту “Є”, 41-річний водій на автомобілі «УАЗ» не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв зіткнення з автомобілем «Ford». У результаті ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Патрульні склали на водія «УАЗ» протокол за статтею 124 КУпАП (вчинення ДТП без потерпілих).

У обласному центрі за минуло добу аварії сталися на вулицях Левка Лук’яненка, Тернопільській, Майборського, Купріна та  Львівському шосе.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter