Новини
Суспільство

Нацгвардійці Хмельницького готові до ліквідації наслідків погодних умов

За прогнозами синоптиків, складні погодні умови на Хмельниччині триватимуть протягом 5-6 діб. Очікуються дощ та мокрий сніг (місцями – сильний), пориви вітру 15-20 метрів на секунду, зниження температури, снігові замети та ожеледиця на дорогах.

Одним із основних завдань Національної гвардії України є допомога людям, які опинилися у складних ситуаціях. Аби вчасно та невідкладно надавати допомогу громадянам, яких негода застала на вулиці, на дорогах чи в інших екстрених ситуаціях, а у разі необхідності – проводити рятувальні роботи, нацгвардійці Військової частини 3053 мають у своєму розпорядженні повністю готові до застосування засоби, включаючи намети та польову кухню, автомобільну техніку та спеціально підготовлений особовий склад.

Як повідомляють у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області, вночі на дорогах області працювало 70 одиниць техніки та було задіяно понад 120 працівників. Роботи з обробки дорожнього покриття протиожеледними матеріалами наразі тривають, автошляхи очищують від снігової «каші».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter