Новини
Культура

Містика і символізм у виступі KRUTЬ на Нацвідборі

Виступ хмельничанки Марини Круть у першому півфіналі Національного відбору на Євробачення-2020 і судді, і глядачі оцінили найвищим балом. Бандуристка вийшла у фінал нацвідбору на Євробачення.

Також, разом із KRUTЬ, до фіналу, який відбудеться увійдуть гурт Go_A та Jerry Heil.

Зазначимо, що після свого виступу, на запитання Сергія Притули про незвичне татуювання, Марина відповіла, що це відображення її самої. Малюнок є символічним, адже все життя артистка грає на бандурі і пишається цим.

Сильна енергія музиканта й інструменту була помітна під час виступу.

“Я є артистом, який знає і вважає, що вокальні данні – це частина професіоналізму. Та існують речі, окрім вокалу. Глядача не обдуриш, і енергія, яка йде від артиста, її не купиш. На відміну від костюмів і декорацій, тюнінгу в прямому ефірі. І світло в очах артиста – є найпотужніше світло на сцені”, – пише Марина Круть на своїй сторінці в Instagram.

Цікаво, що магічна цифра “99”, а саме така назва конкурсної пісні, переслідувала виконавицю напередодні. Виконавиця помічала її у касових чеках, FM-хвилях, соціальних мережах. Сама ж Марина сказала, що раніше в такі символи не вірила.

“Спасибі вам. Це був поворотний день для мого життя,”- подякувала прихильникам співачка і запевнила, що у фіналі виконає пісню краще, адже цього разу хвилювання дали про себе знати, – “У мене була потужна підтримка – від вас люди, яких знаю і ні. Уся моя команда, яка розганяла пил сумніву і в кожен момент стояла за спиною. Попереду у нас – стрибок вище голови”. 

Ватро зазначити, що хмельничка анонсувала всеукраїнський тур, який пройде у квітні-травні цього року.

Другий півфінал національного відбору відбудеться 15 лютого, а фінал – 22 лютого в Києві.

65-й міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2020» відбудеться 12, 14 і 16 травня 2020 року в місті Роттердам (Нідерланди).

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter