Новини
Політика

Пропозиції до Закону про місцеве самоврядування розробляли у Хмельницькому

Сьогодні, 10 лютого, в Хмельницькому проходить засідання регіональної платформи на тему: «Розробка пропозицій до проекту Закону України (щодо децентралізації влади) та проекту Закону України № 2653 від 20.12.2019 року «Про внесення змін до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні».

У засіданні взяли участь голови і ключові особи самоврядування міст та громад-членів Хмельницького регіонального відділення, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, голова облдержадміністрації Дмитро Габінет, народний депутат України Сергій Лабазюк і представники народних депутатів Володимира Ватраса і Сергія Мандзія. Головував на засіданні голова Хмельницького РВ АМУ, міський голова Славути Василь Сидор.

«Наші регіональні платформи – це майданчик для пошуку рішень та компромісів. Головне порозумітися, донести проблеми та знайти спільне вирішення наболілих для місцевого самоврядування проблем. Тому сподіваюся на конструктивний діалог та плідну співпрацю», – підкреслив у вітальному слові Василь Сидор, голова Хмельницького РВ АМУ, міський голова Славути.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter