Новини
Армія

З Хмельниччини на фронт передали сучасні броньовики

Військовослужбовці Центральної автомобільної бази зберігання та ремонту, що дислокується на Хмельниччині, передали представникам однієї з бригад спеціалізовані броньовані автомобілі вітчизняного виробництва «Варта», повідомляє АрміяInform .

Сучасні та потужні авто стануть на озброєння підрозділів і посилять їх мобільність під час виконання бойових завдань у складі сил та засобів операції Об’єднаних сил.

У нас ще немає досвіду експлуатації цих броньованих велетнів, ми отримуємо тільки першу партію. Це сучасний автомобіль, і потребує професіоналізму водіїв під час експлуатації, – розповідає сержант Олег Кучер, який потрапив до армії ще з першої хвилі мобілізації і має чималий бойовий досвід. – Ми впевнені, що вони підсилять можливості нашого підрозділу саме тепер, коли ми готуємось до чергової ротації.

Нагадаємо, днями у зону проведення Операції Об’єднаних Сил вирушив зведений загін хмельницьких поліцейських. Хмельничани замінять своїх колег і впродовж двох місяців нестимуть службу з охорони публічного порядку в зоні ООС.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter