Новини
Фінанси

Через брак коштів у Хмельницькому можуть пригальмувати будівництво Палацу спорту

Цього року на продовження будівництва найбільшої в області спортивної споруди – Палацу спорту на вулиці Прибузькій – з міського бюджету виділили 10 мільйонів гривень. Цієї суми підряднику вистачить на три місяці. Далі місто чекатиме обіцяних коштів з державного бюджету. Але є ризик, що вони не надійдуть.

«Було закладено 150 мільйонів, але тепер нам кажуть, що ця сума планувалася з коштів, які мали отримати з легалізації грального бізнесу. Оскільки з цим виникли проблеми, кошті може не бути», – зазначає Хмельницький міський голова Олександр Симичшин.

Якщо  з державного бюджету гроші не виділять, Палац спорту будувати не припинять, каже міський голова. Щоправда, темпи робіт значно сповільняться, а отже, в експлуатацію його здадуть пізніше, ніж планували.  

Нагадаємо, перший камінь під будівництво Палацу спорту на Прибузькій заклали у березні 2019 року. Це має бути багатофункціональна споруда для проведення змагань та інших масових заходів на три тисячі глядацьких місць. Загальна вартість спорудження об’єкту – 280 мільйонів гривень.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Читайте також: На Хмельниччині відкрився новий завод

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter