Новини
Спорт

У Хмельницькому завершився чемпіонат Сухопутних військ з футзалу

У Хмельницькому фінішував чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України з футзалу серед військових частин безпосереднього підпорядкування. Звання чемпіона та кубок першості виборола команда окремого президентського полку імені Богдана Хмельницького.

Упродовж трьох днів на спортивній базі ракетної бригади «Свята Варвара» десять команд із різних міст України боролися за звання чемпіона.

У фінальному матчі чемпіонату за головний кубок першості боролися господарі – команда ракетної бригади «Свята Варвара» з гравцями окремого президентського полку імені Богдана Хмельницького. Варто підкреслити, що в груповому раунді команди вже зустрічалися. Тоді перемогу з мінімальним рахунком 1:0 здобули ракетники, які вийшли до фінального раунду змагань з першого місця.

Забігаючи наперед, ось як прокоментував фінальний поєдинок і турнір загалом солдат строкової служби президентського полку рядовий Нуцу Арделян:

«Все чудово, прекрасний турнір, суперовий фінал. Наші хлопці для досягнення мети віддали всі сили. Нас від початку змагань вважали фаворитами. Та поразка від господарів на груповому етапі стала для нас контрастним душем. Певно, це й на краще. Ми з максимальною концентрацією підійшли до фіналу, зібрались, засвоїли настанови тренера, забили першими, грамотно зіграли в захисті, відпрацювали на контратаках і… кубок наш».

Незважаючи на рідні стіни, шалену підтримку вболівальників, присутність командира бригади полковника Федора Ярошевича, команда господарів поступилася хлопцям із президентського з рахунком 4:2.

Тож, кубок із Хмельницького повезли хлопці до окремого президентського… імені Хмельницького. Символічно, чи не так!?

Уже в понеділок, а саме 24 лютого, у Львові стартує футзальний чемпіонат Збройних Сил України. Тож переможцям ніколи відпочивати і розслаблятися, їх чекають найсильніші – такі самі чемпіони, найкращі команди всіх видів Збройних Сил України.

Андрій Агєєв, АрміяInform_Хмельницький.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter