Новини
Офіційно

У Нетішині визначилися: громада йде на карантин (ОНОВЛЕНО)

На спільному засіданні комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та оперативного штабу з реагування на коронавірус, яке відбулося сьогодні у Нетішині, прийняли рішення: тергромамада долучається до загальноукраїнських обмежувальних заходів та йде на карантин.

Нагадаємо, станом на вечір вчорашнього дня питання щодо карантину у Нетішинській громаді не було прийняте остаточно. Від сьогодні ж, як повідомляє відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради, і до 3 квітня у закладах освіти Нетішинської ОТГ призупиняється навчальний процес, відміняються усі масові заходи. Відповідне рішення готується на засідання виконавчого комітету міської ради, яке також пройде сьогодні.

Питання щодо запровадження карантинних заходів має вирішитися сьогодні і в Славуті.

ОНОВЛЕНО: На виконкомі Славутської міської ради також вже прийняте рішення про заходи, необхідні для забезпечення організації виконання Постанови КМУкраїни «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» з 12 березня 2020 року до 03 квітня 2020 року. На території громади призупиняється навчальний процес у школах та дитсячих садках. Також у рішенні зазначено, що керівникам закладів дошкільної освіти надане право організовувати формування чергових різновікових груп для дітей, батьки яких тимчасово опинилися в складних життєвих обставинах.

Також у рішенні йдеться про обмеження масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Керівники підприємств, установ та організацій Славутської ОТГ повинні забезпечити недопущення до роботи працівників з ознаками інфекційного захворювання та розглянути можливість  надання працівникам відпусток на час дії карантину за бажанням таких працівників.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter