Новини
Події

Хмельницький поліцейський оркестр пішов на самоізоляцію після повернення з Європи

Учора, 12 березня, з Європи до Хмельницького автобусом повернувся колектив оркестру ГУ Національної поліції у Хмельницькій області. Гастролі оркестру були заплановані у березні в 11 містах Німеччини.

Згідно з рекомендаціями МОЗ громадяни України, які повертаються з країн, де зафіксовані випадки коронавірусу, незважаючи на стан здоров’я, зобов’язані дотримуватись карантинних заходів (самоізоляції чи обсервації).

Чи виконали учасники оркестру свій громадянський обов’язок, зважаючи на карантин в Україні, і чи не мають вони симптомів захворювання COVID-19, дізнавалися журналісти XM-inside.

Як повідомили інсайдерські джерела, у деяких представників колективу під час медобстеження було виявлено підвищену температуру тіла.

Де наразі перебувають учасники оркестру – на самоізоляції чи в медичному закладі розповіла керівник сектору комунікації поліції Хмельниччини Інни Глеги.

За її словами, дійсно учора автобус із колективом оркестру повернувся у Хмельницький з Німеччини. У повному складі їх одразу по приїзді було спрямовано до медзакладу для обстеження.

“Жодних симптомів будь-яких захворювань у наших колег не виявлено, усі вони почуваються добре і зараз перебувають на самоізоляції,” – повідомила Інна Глега.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter