Новини
Фінанси

Пенсіонерам Хмельницького пояснили, як платити за газ

У хмельницький міський культурно-мистецький центр «Ветеран» на зустріч з літніми містянами прийшли представники акціонерного товариства «Хмельницькгаз». Кажуть, головне було зустрітися з найбільш незахищеними верствами населення, яким потрібно було все детально пояснити та просто по-людськи поспілкуватися, щоб вони зрозуміли, чому відбулося розділення двох рахунків, чому потрібно окремо платити за доставку газу.

Ми чітко пояснили, що рахунки, які споживачі отримали в січні, включали в себе плату за січень і лютий. А починаючи з цього тижня або на початку наступного вони отримають рахунки за поточний місяць, які їм потрібно буде оплатити до 20 числа, – коментує комерційний директор АТ «Хмельницькгаз» Олександр Надольний.

Під час зустрічі хмельничанам розповіли, чому виникла необхідність розділити одну платіжку на дві: за газ та його транспортування. Особливо акцентували увагу на тому, що означає доставка газу та на чималому переліку обов’язків газорозподільної компанії.

Містяни розмовою залишилися задоволені. Кажуть, нарешті почули правду, яка необхідна, аби навести порядок.

Також ветерани та пенсіонери мали нагоду порушити актуальні питання, зокрема, щодо передачі показників лічильника. З 1 листопада минулого року у центрах обслуговування клієнтів оператори цього вже не роблять. Тож як це зробити без сторонньої допомоги, дізналися під час розмови.

В нас є багато каналів віддаленого обслуговування. Це не лише телефон – є особистий кабінет, вайбер-бот, електронна пошта, смс-сервіс. Також ви можете вказувати показники в квитанціях, при умові, що ви платите з 1 по 5 число, – пояснила керівник центру обслуговування  клієнтів Ірина Решетник.

Наприкінці зустрічі всім охочим наочно продемонстрували, як за дві хвилини можна подати показник лічильника.

Принагідно працівники «Хмельницькгазу» запросили присутніх на традиційні зустрічі у центр обслуговування клієнтів, який розташований на вулиці Свободи, 22. Там щоп’ятниці о 15.00 можна у неформальній атмосфері поспілкуватися з газівниками, отримати відповіді на питання, які цікавлять, зареєструватися в особистому кабінеті, навчитися передавати показники лічильника дистанційно тощо.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter