Новини
АКТУАЛЬНО

Ресторани Хмельницького переходять на дистанційне обслуговування

Під час карантину улюблені страви хмельничани можуть замовити додому або на роботу.

Обмеження, пов’язані з загрозою поширення коронавірусу і запроваджені у Хмельницькому, можуть вдарити не лише по власниках бізнесу, а й по їхніх постійних клієнтах. Зокрема, це стосується закладів харчування, які відсьогодні, відповідно до рішення комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, мають бути закриті до 3 квітня 2020 року.

Проте, аби не залишити хмельничан без їхніх улюблених страв, а своїх працівників – без роботи та заробітку, ресторатори Хмельницького об’єдналися в спільному рішенні – найближчі два тижні працюватимуть дистанційно: доставлятимуть страви на замовлення.

До слова, нещодавно власники найпопулярніших ресторанів Хмельницького об’єдналися в громадську організацію «Ресторатори Хмельниччини», одним із завдань якої є розвиток та захист ресторанного бізнесу і популяразиція високої культури споживання. Тож карантин став першим випробуванням для новоствореної команди.

Якщо ви вже сумуєте без своїх улюблених страв – ловіть нові умови роботи кафе та ресторанів.

З 18 березня, починаючи з 12:00 і до 21:00  працюватиме доставка страв з трьох ресторанів мережі «BRG». Ціни та меню – за посиланням або @beefandcake.km, @piccolino_trattoria.official, @tsipa_rest

Мережа працює як на самовивіз, так і з доставкою. Замовлення приймають за номером: 093-812-66-01. Самовивіз можна забрати за адресою: вул. Проскурівська, 15.

Страви та напівфабрикати готуватимуть і в ресторані Фамілія. Зробити замовлення можна за телефоном 067-382-22-25 або через додаток Well Done! Також можна забрати його самостійно за адресою: вул. Кам’янецька, 50.

Не залишить хмельничан без улюблених страв та десертів Цукерня.

«Ми знайшли для вас ідеальне рішення – активували послугу «Цукерня Драйв». Всі наші смаколики ви зможете отримати протягом години», – повідомив заклад на своїй сторінці у Фейсбук.

Аби отримати улюблені десерти, сніданки та повноцінні обіди, потрібно: зателефонувати – обрати – отримати замовлення. Працюватиме доставка «Цукерня drive» щодня з 9:00 до 20:00. Страви можна забрати і самостійно за адресою: вул. Проскурівська, 45 (вхід з  боку вулиці Володимирської). Також тут готують каву з собою.

Самовивіз або доставку пропонує любителям італійсько-кавказької кухні ресторан Діоскурі. Зробити замовлення можна за телефоном (096) 429-82-12 (viber / telegram). Або забрати за адресою: вул. Проскурівська, 71.

Кафе-пекарня Мамин хліб  (вул. Подільська, 70) працюватиме у форматі «З собою» з 9:00 до 18:00. Заклад пропонує: свіжу випічку – хліб, булочки, тістечка, печиво, каву, чай. З метою безпеки доставлятиметься уся випічка в упаковці.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter