Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині аграрії підтримають лікарню фінансами

Керівники сільськогосподарських підприємств Ярмолинеччини підтримали ініціативу допомогти місцевим медикам. Про це йшлося під час зустрічі з головою райдержадміністрації Василем Гуменюком.

Аграрії вирішили благодійними кошти підтримати Ярмолинецьку районну лікарню та профінансувати заходи із запобігання поширенню коронавірусу, повідомляє XM-inside.

Розмір допомоги – з розрахунку 10 грн з 1 гектара сільськогосподарських угідь, які перебувають в обробітку. За словами голови РДА, таким чином передбачається надходження 350 тис грн. З районного бюджету планують додатково виділити близько 250 тисяч гривень.

“Благодійні кошти від сільгоспколективів уже почали надходити на рахунок лікарні, і їх більше, аніж планувалося”, – зазначив голова РДА.

Він наголосив, що гроші аграрії зможуть перераховувати до 19 березня і це надзвичайно суттєва допомога для медзакладу та мешканців району. Зібрану суму коштів та інформацію про їх використання Василь Гуменюк пообіцяв оприлюднити.

Нагадаємо, У Шепетівці Благодійний фонд “Зміцнення громад” ініціював збір благодійних пожертв на потреби Шепетівської центральної районної лікарні. 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter