Новини
АКТУАЛЬНО

Вночі на вулиці Хмельницького вилили 60 тисяч літрів дезінфікаційної суміші

Знезаражувати Хмельницький рятувальники цієї ночі почали з зупинки «Торговельний центр» на вулиці Кам’янецькій.

Це – одна з найбільших та найпопулярніших зупинок і, як правило, вона завжди переповнена містянами. Для знезараження використовували воду та хлорвмісний протимікробний препарат. Обробляли зону, де стоять люди, входи до магазинів та лавки.

Хмельничани, які збиралися на зупинці, аби їхати на роботу, на запах хлору, який відчутно в повітрі, не скаржаться. Кажуть, дезінфекція потрібна.

Обробивши зупинку, рятувальники почали дезінфікувати входи до підземного переходу, парковку, майданчик біля «Дитячого світу». Далі вирушили на Проскурівську. Щодня цією пішохідною вулицею проходять десятки тисяч людей. Найбільшу увагу приділили ділянкам, де буває найбільше скупчення людей.

Окрім цього вночі найбільші магістралі і тротуари дезінфікували комунальники. Обробили всю центральну частину міста, по якій могла рухатися техніка, коментує начальник управління ЖКГ Василь Новачок.

За ніч рятувальники витратили близько 12 тисяч літрів розчину. Ще понад 50 тисяч літрів вилили на дороги і тротуари працівники КП «БРЕД».

Наразі такі заходи проводитимуть постійно. Як мінімум, раз на тиждень. Детальніше у сюжеті МТРК Місто.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter