Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині запроваджують щоденні звіти про ситуацію в лікарнях

Після оголошення карантину “гуляє” багато чуток і фейків про захворювання на коронавірус. Численні Інтернет-спільноти Хмельниччини часто поширюють інформацію, не перевіряючи її достовірність.

Щоб уникнути поширення фейкової інформації громадська організація “Старокостянтинів небайдужий” разом з Старокостянтинівською центральною районною лікарнею розпочинають публікацію щоденної статистики по госпіталізації хворих з пневмоніями. Офіційна інформація надається медичним директором Старокостянтинівської лікарні Сергієм Чесаковим.

Станом на 21 березня у місті госпіталізовано 2 людини з пневмонією та 1 – з ГРВІ.

Щоденний звіт про ситуацію в Славутській ЦРЛ публікує і сайт виконкому міста. Наразі у Славуті одна особа гопіталізована з діагнозом “пневмонія”:

Зазначимо, що з початку карантину подібне щоденне інформування проводить на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич.

“Оперативна інформація станом на сьогодні (21 березня): із пневмоніями надійшло 9 хворих, на лікуванні з цим діагнозом перебуває 56 дорослих і дітей, із ГРВІ – 6 осіб”, – повідомив очільник міста.

Станом на 10:00 21 березня в Україні 41 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. На Хмельниччині ситуація стабільна – випадків захворювання не зафіксовано.

Читайте також: Майже півтисячі мешканців Хмельниччини перебувають у самоізоляції

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter