Новини
Репортаж

Як виглядають вулиці Хмельницького під час карантину (ФОТО)

Чи то погода вплинула, чи то влада все ж достукалась до свідомості мешканців Хмельницького, але громадян на вулицях обласного центру поменшало.

Найближчими днями погода продовжуватиме погіршуватись і не сприятиме прогулянкам. Зазначимо, що за даними УкрГідрометцентру, 22-23 березня у зв’язку з вторгненням арктичного повітря очікується відчутне зниження температури: вночі до 1-7° морозу, вдень до 3° тепла – 3° морозу, на півдні та сході вночі близько 0°, вдень до 2-7° тепла. Похолодання супроводжуватиметься поривами вітру 15-20 м/с ( І рівень небезпечності, жовтий), та опадами. 24-25 березня утримається холодна, без опадів, погода.

І поки весь світ живе єдиним закликом “Залишайся вдома”, у нас є можливість переглянути ситуацію на вулицях за допомогою сервісу GlazOk.

Виставка. З-д “Темп”
Ружичнянський універмаг
ЦУМ
Кінотеатр ім. Т.Шевченка
Озерна. Агора
Центр. Либідь-Плаза
Виставка. СВ
Електроніка
Парк ім. І.Франка
Залізничний вокзал

Нагадаємо, Постанова Уряду “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” зобов’язує призупинити масові заходи з 12 березня до 3 квітня по всій Україні, в тому числі й у Хмельницькому, і є обов’язковою до виконання.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter