Новини
АКТУАЛЬНО

Дезінфекція міст Хмельниччини продовжується

До дезінфекції у містах Хмельницької області, яку проводять управляючі компанії, приєдналися рятувальники та військові.

Дезінфікуємо вулиці, зупинки, транспорт, під’їзди в будинках (перила, ліфти, ручки, двері, лавки)! Вже понад тиждень. З дня в день. Додам, що додатково отримали для комунальників, які дезінфікують 200 комбінезонів, 380 респіраторів, 70 рукавиць, окуляри”, – повідомив міський голова Хмельницького.

У Кам’яці-Подільському руку допомоги подали військові. Як повідомив очільник міста Михайло Сімашкевич, автомобільна розливна станція, здійснює хімобробку вулиць міста.

У Нетішині працівники комунального підприємства «Благоустрій» проводять дезінфекцію місць громадського користування. Дезінфікують тротуари, дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту, лавки, смітники. Об’єкти наразі обробляються раз на добу. У під’їздах багатоквартирних будинків, які обслуговує комунальне підприємство «ЖКО», два рази на день проводиться вологе прибирання ручок вхідних дверей, перил на сходових клітках, кнопок виклику ліфтів та самих ліфтів із застосуванням дезінфікуючих засобів. 

У Ярмолинцях аби запобігти розповсюдженню вірусних захворювань, 25 березня рятувальники за допомогою спецрозчину здійснили дезінфекцію вулиць, зокрема Залізничної, Гагаріна та Шевченка. Крім того, спецобробку провели на залізничному вокзалі, у військовій частині, центральній районній лікарні,а також поблизу продовольчих магазинів, які продовжують свою роботу у період карантину.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter