Новини
Економіка

Підприємці області штурмували хмельницький ринок

Сьогодні на оптово-роздрібному ринку “Дубове”, що в Хмельницькому, зібралися невдоволені підприємці. Понад 60 автомобілів, які приїхали з різних куточків області на гуртові закупи, не пропускають на територію ринку.

За інформацією з соціальних мереж стало відомо, що підприємці обурюються, мовляв, купували продукти тиждень тому, запасів на довго не вистачає і селяни можуть залишитись без необхідних продуктів.

Охорона ринку пояснила свої дії це тим, що на час карантину діє заборона на діяльність побідних місць.

Через деякий час активна група підприємців попрямувала до облдержадміністрації, а декому вдалось потрапити на територію ринку.

Як стало відомо з інформації правоохоронних органів, напередодні на керівництво ринку “Дубове” вже складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.44-3 КУпАП щодо порушення правил карантину.

Нагадаємо, днями голова Хмельницької ОДА зазначив, що розглядається питання щодо можливості закупки певних видів товарів на ринках для власників маленьких магазинів міста Хмельницького. Дмитро Габінет повідомив, що кервництво обласного центру, міська влада, має запропонувати певний алгоритм дій.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter