Новини
АКТУАЛЬНО

Хмельничан просять допомогти медикам транспортом

Директор КНП “Хмельницька міська лікарня” Валерій Гарбузюк звернувся до хмельничан-водіїв з проханням за можливості допомогти в транспортуванні персоналу медзакладу до роботи.

“Шановні перевізники, водії, власники авто, працівникам Хмельницької міської лікарні видані інформаційні посвідчення медичних працівників. Прошу вашої допомоги в транспортуванні персоналу до місця роботи, а також (по можливості) додому. Посвідчення мають штамп та підпис директора. Які засвідчують, про відношення працівників до комунального підприємства “Хмельницька міська лікарня”, – повідомив Валерій Гарбузюк на свої сторінці у Фейсбук. 

Щоби їх розпізнати, лікарня видала інформаційні посвідчення медрацівникам. Також медики можуть мати аркуш формату А4, заламінований з написом “медичний працівник” і зображенням червоного хреста, розроблений Хмельницькою міською радою (на фото).

Нагадаємо, також у Хмельницькому небайдужі містяни створили Viber-групу, де збирають інформацію про водіїв, які можуть допомогти медичним працівникам дістатися до місця роботи з різних районів міста.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter