Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині – чергова підозра на коронавірус

Під питанням діагноз жінки, яку госпіталізували вчора, 29 березня.

Як повідомляють у Хмельницькій міській раді, учора до інфекційної лікарні госпіталізували трьох пацієнтів. Серед них – 52-річна жінка з Хмельницького району, в якої підозрюють COVID-19.

Нагадаємо, у лікарні наразі госпіталізована 29-річна хмельничанка, в якої коронавірус лабораторно підтвердили 27 березня.

Другий хворий з коронавірусом – народний депутат Володимир Ватрас зі “Слуги народу”. Інформація про підтверджений діагноз у нього з’явилася 28 березня, проте офіційно перебування нардепа на лікуванні підтвердили вчора під вечір.

Коронавірус виявлено у ще одного народного депутата. Позитивний результат тесту отримав член фракції «Слуга Народу» Володимир Ватрас. Володимир зараз перебуває у Хмельницькому в інфекційній лікарні. На засіданні фракції «Слуга Народу» у п’ятницю його не було. З часу проведення позачергового засідання 17 березня перебував в самоізоляції вдома, – написала у Фейсбук заступниця голови фракції Слуга Народу Євгенія Кравчук:

Зараз у Хмельницькій інфекційній лікарні 30 хворих з діагнозом грип, 12 – ГРВІ, 2 з COVID-19, 1 підозра на COVID-19, 16 хворих на пневмонію.

УВАГА! Відповідно до закону про захист персональних даних заборонено надавати прізвища хворих на Covid-19 та їхні адреси проживання. У випадку підтвердження такого діагнозу коло спілкування людини встановлює лабораторний центр. Пам’ятайте, потенційна загроза – не в одному будинку чи в одній людині, а у будь-якому порушенні карантину.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter