Новини
Офіційно

На Хмельниччині змінили начальників поліції

Всі вони керуватимуть відділами поліції в містах Хмельницької області з приставкою «тимчасово виконуючий обов’язки».

Поліцією Хмельницького знову керуватиме Василь Птащук. Він, нагадаємо, вже був начальником міського відділу міліції (на той час) з 2010 по 2015 рік. До повернення на нову-стару посаду Василь Кіндратович протягом трьох років очолював Хмельницький районний відділ поліції.

Замінить Василя Птащука на цій посаді Ігор Беспалий. До цього він очолював поліцію Чемеровецького району, повідомляє сайт Є.

У Чемерівцях поліцію очолить Ігор Кшемінський, який до цього керував відділенням у Віньківцях. На його місце призначено Олексія Гнатюка.

З посади очільника хмельницьких копів пішов керувати Летичівським відділом поліції Валерій Онісьєв. Його попередник, Дмитро Гаврилюк, очолив поліцію в Полонському районі.

Керівників Красилівського та Старокостянтинівського райвідділів поліції Сергія Стучинського та Анатолія Чубенка поміняли місцями служби.

Ротації керівників у відділеннях поліції відбуваються раз на три роки. Через оголошені в країні карантинні заходи виконати всі необхідні процедури наразі неможливо, тому керуватимуть новопризначені керівники з приставкою т.в.о. (тимчасово виконуючий обов’язки), фактично повноцінно виконуючи при цьому свої функції.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter