Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині лісівники допомагають у боротьбі з пандемією

Ярмолинецьке  лісове господарство виділило 100 тисяч гривень на боротьбу з коронавірусом COVID-19 Ярмолинецькій центральній районній лікарні.

Як повідомляють у лісництві, наступні транші будуть направлені в Городоцьку, Чемеровецьку та Віньковецьку ЦРЛ.

Також Ярмолинецький лісгосп надасть матеріальну допомогу у вигляді продуктових наборів, засобів індивідуального захисту та грошової допомоги пенсіонерам лісгоспу.

“Зараз, коли навіть найбагатші країни світу відверто кажуть про неготовність своїх медичних систем перед загрозою коронавірусу, думаю всі ми розуміємо, що маємо велику проблему у власній медицині. На даний час вона ще тримається, бо має найцінніше – наших українських медиків. Але вони вже сьогодні потребують нашої допомоги у забезпеченні ліками та обладнанням!”, – зазначає директор ДП “Ярмолинецьке лісове гоcподарство” Іван Кирилюк.

За його словами, завдання номер один – забезпечити медиків Ярмолинецької районної лікарні усім необхідним для боротьби з коронавірусом. Він також звернувся до керівників підприємств і організацій та небайдужих громадян, про надання посильної допомоги українській медицині.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter