Новини
Політика

У Шепетівській РДА новий очільник

Відповідно до розпорядження Президента України №236/2020-рп від 03 квітня 2020 року головою Шепетівської районної державної адміністрації було призначено Юрія Миколайовича Басюка.

Про це повідомили на офіційному сайті Президента України.

Довідково: Юрій Басюк народився 15 березня 1974 року. Має вищу освіту. 2015 року балотувався до Шепетівської міської ради від «Аграрної партії», але не пройшов. До призначення був керівником ТОВ «Дельта-Інжиніринг». Основним видом роботи цієї фірми є діяльність у сфері архітектури. Також керував ТОВ «Моноліт-Кривин», основним видом діяльності якого є добування піску, гравію, глин і каоліну. До цього керував тепер вже ліквідованим відділом містобудування та архітектури Шепетівської РДА.

В електронній декларації Юрій Басюк вказав, що має нежитлове приміщення у Шепетівці. У цьому ж місті його дружина має квартиру. Також вона має земельну ділянку в Судилкові Шепетівського району. У власності доньки є земельна ділянка у Лотівці Шепетівського району. У розділі транспортних засобів Юрій Басюк вказав два автомобіля — «Chevrolet Lacetti» 2011 року та «Москвич АЗЛК 2140» 1983 року.

Протягом 2019 року Юрій Басюк заробив 105 609 гривень у ТОВ «Дельта-Інжиніринг». Також отримав 34 357 гривень допомоги по безробіттю та 18 440 гривень соціальної допомоги на дитину. Задекларував Юрій Басюк також 5000 доларів США готівкою.


Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter