Новини
АКТУАЛЬНО

У Шепетівці на коронавірус захворіла ціла сім’я

Про два нові підтверджені випадки COVID-19 у мешканців Хмельниччини стало відомо вчора близько 23.00. Ще один випадок підтвердили у Хмельницькому сьогодні вранці.

Нагадаємо, літньому шепетівчанину (1945 року народження), який був госпіталізований до Хмельницької інфекційної лікарні 4 квітня, підтвердили діагноз – “коронавірусна інфекція”. За попередньою інформацією, дідусь, прикутий до ліжка через інсульт, міг заразитися від чоловіка, який його доглядав. Ще двом членам цієї сім’ї також підтвердили діагноз вчора, 6 квітня, пізно увечері.

Лікування двох нових хворих на коронавірус відбувається амбулаторно під наглядом ПМСД. Контактні особи встановлені. Дезінфекція приміщень проведена.

Як зазначає головна лікарка Хмельницької інфекційної лікарні Оксана Піддубна, стан усіх хворих на COVID-19, які перебувають у медичному закладі, значно покращився. А дослідження методом ПЛР в першої хворої – 29-річної хмельничанки, показали негативний результат, повідомляє XM-inside.

Вона одужала і до виписки готова, але ми очікуємо остаточних результатів тесту ПЛР з Києва, – додала керівниця медзакладу.

За даними оперативного штабу, станом на 10.20 у Хмельницькій області вже є 14 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Новий зареєстрований випадок – мешканець Хмельницького, член сім’ї раніше підтвердженого хворого, перебуває на амбулаторному лікуванні.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter