Новини
АКТУАЛЬНО

Продовольчі набори від Фонду Порошенка дісталися Хмельниччини

«Європейська Солідарність»  спільно із волонтерами ГО «Справа Громад» та «Солідарна Молодь» укомплектували тисячі продуктових наборів для пенсіонерів, людей з інвалідністю та багатодітних сімей. Допомога дісталася і Хмельниччини.

Перші 240 пакунків мешканцям міста та області, які були зареєстровані на волонтерській платформі v2020.org.ua, адресно доставляють  волонтери та активісти «Європейської Солідарністі» Хмельниччини, «Солідарної молоді» та ГО «Справа громад».

У кожному наборі: крупи, макаронні вироби, олія, борошно, м’ясні консерви, згущене молоко та печиво. Крім того, додано інформаційну листівку щодо правил особистої гігієни і поведінки, які допомагають вберегтись від зараження коронавірусом.

Наразі нам усім потрібно єднатися, як ніколи, бути солідарними і допомагати один одному пережити епідемію коронавірусу. З початку тижня ми почали доставляти продуктові набори людям, які найбільше цього потребують і не можуть вийти з дому. Наша особлива увага – це люди похилого віку, люди з інвалідністю та багатодітні сім’ї», – зазначає керівник  Хмельницької територіальної організації ПП «Європейська Солідарність» Валентин Соколюк.

На сьогодні вісім тисяч наборів вже відправлені в усі регіони України, але кількість прохань про допомогу давно перетнула відмітку у тридцять тисяч. Тому усі, хто бажає долучитися до шляхетної справи, надати благодійну допомогу людям, які того потребують, можуть зареєструватися на сайті https://v2020.org.ua  або звернутися за номером телефону 0-800-501-002.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter