Новини
АКТУАЛЬНО

У мешканки Кам’янеччини підтвердили COVID-19

Жінка працює медичною сестрою у сусідній області.

Новий випадок COVID-19 на Хмельниччині підтвердили сьогодні вранці у мешканки села Жванець Кам’янець-Подільського району. Жінка працює медичною сестрою у центральній районній лікарні міста Хотин Чернівецької області.

Проби на коронавірусну інфекцію у медпрацівниці зробили у Чернівецькому обласному лабораторному центрі у п’ятницю, 3 квітня, після появи перших симптомів. Наразі, як повідомлять в оперативному штабі з НС Хмельницької ОДА, пацієнтка лікується амбулаторно. Контактні особи встановлені і нагляд за нею здійснює Чернівецький лабораторний центр. Проте, як зазначає видання vdalo.info з посиланням на голову Кам’янець-Подільської РДА Анатолія Бернашевського, жінку, стан здоров’я якої оцінюють як середньої важкості, госпіталізували у Чернівецьку лікарню.

Таким чином, кількість підтверджених випадків COVID-19 у мешканців Хмельниччини збільшилася до 16. У Кам’янець-Подільському районі сьогоднішній випадок захворюванна на коронавірус став першим. До цього було три підозри, які не підтвердилися.

УТОЧНЕННЯ. Під час сьогоднішнього брифінгу перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш підтвердив інформацію про те, що кам’янчанка, в якої підтвердили коронавірус, перебуває на самоізоляції вдома. В її чоловіка та родичів відібрали зразки для аналізу, аби підтвердити або виключити факт інфікування COVID-19.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter