Новини
АКТУАЛЬНО

Лікарка Хмельницького госпіталю ще два тижні проведе на самоізоляції

Коронавірус у персоналу медичного закладу не підтвердився, госпіталь працює в посиленому протиепідемічному режимі.

Військова лікарка Хмельницького військового шпиталю – одна з трьох хмельничан, які вилікувалися від коронавірусу. У жінки захворювання діагностували методом ПЛР 2 квітня. Виписали її з Хмельницької інфекційної лікарні вчора, 11 квітня, після того, як два лабораторні ПЛР-дослідження показали негативний результат.

Як повідомляє АрміяInform, лікування проходило без особливих ускладнень. Проте, відповідно до протоколу, жінка ще два тижні перебуватиме на самоізоляції.

За словами лікарки, вона наразі переживає своє друге народження. На своїй сторінці у Фейсбук вона описала свої емоції від пережитого та висловила вдячність персоналу Хмельницької інфекційної лікарні.

Фейсбук кожен день питає, що у вас нового? Я зараз переживаю , без перебільшення , ДРУГИЙ час свого народження ……

Опубліковано Ириною Жарою Субота, 11 квітня 2020 р.

Людство, подивіться на цих людей, спробуйте оцінити ту жертовність, з якою вони працюють. Багато хто з них самоізолювася від сім’ї , щоб не наражати на небезпеку рідних… Це справжня війна… – написала на завершення свого повідомлення лікарка.

Нагадаємо, лабораторні дослідження у персоналу Хмельницького військового шпиталю, який потрапив до кола контактних осіб лікарки, дали негативні результати. Усі лікарі та медсестри шпиталю, які перебували на самоізоляції, повернулися до виконання своїх посадових обов’язків.

Госпіталь працює в посиленому протиепідемічному режимі.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter