Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині підтвердили 20 випадок інфікування коронавірусом

У Хмельницькій області двоє хворих на COVID-19 одужало, одній людині діагноз підтвердили посмертно.

Станом на 13.00 вчорашнього дня на території Хмельницької області методом ПЛР було підтверджено захворювання на COVID-19 у 18 людей, у тому числі, в однієї дитини та у двох медпрацівників. З усіх хворих восьмеро – мешканці Хмельницького, семеро – з Шепетівки, по одному – з Волочиського та Хмельницького району. Мешканка Кам’янеччини, якій також підтвердили COVID-19, перебуває на амбулаторному лікуванні під наглядом Чернівецького обласного лабораторного центру МОЗ.

Станом на 18-30 в області було зареєстровано перший летальний випадок внаслідок захворювання на COVID-19. Дослідження референс-лабораторії Центру громадського здоров’я МОЗ України посмертно підтвердило діагноз “коронавірусна інфекція” у працівниці Хмельницької районної лікарні, котра перебувала на лікуванні у цьому ж медичному закладі.

Вчора з Хмельницької інфекційної лікарні виписали двох пацієнток, котрі одужали від COVID-19. Нагадаємо, це 29-річна дівчина, в якої першої в області діагностували коронавірус, та лікарка. Одужання підтверджено двома негативними результатами ПЛР-досліджень. Першій хворій довелося чекати виписки з інфекційної лікарні близько тижня – її аналізи, згідно з протоколом, відправили на підтвердження до столиці ще минулого тижня.

Станом на 23.00 в оперативному штабі з ліквідації надзвичайних ситуацій повідомили про двадцятий підтверджений випадок інфікування коронавірусом. Подробиць щодо нового хворого повідомлено не було. Стежте за оновленнями.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter