Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині підтверджено 30 випадків COVID-19

За два дні кількість хворих на коронавірус у Хмельницькій області збільшилася на 10 осіб.

Станом на вечір 11 квітня в області налічувалося 20 підтверджених випадків коронавірусу. Станом на ранок 13 квітня хворих було 23. Станом на вечір 13 квітня таких хворих вже 30. Троє хворих одужало. Зафіксовано два летальних випадки.

Про сім нових підтверджених випадків коронавірусу у мешканців області повідомили в Хмельницькій ОДА. За інформацією оперативного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій, п’ятеро підтверджених хворих – з Чемеровецького району, двоє – з обласного центру.

Мешканка Чемеровецького району, в якої днями підтвердили COVID-19 та госпіталізували до Хмельницької інфекційної лікарні, протягом 10 днів лікувалася у місцевій районній лікарні.

Як повідомив під час сьогоднішнього брифінгу перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш, коло осіб, які могли з нею контактувати, встановлене. Загалом це 49 осіб – 44 медичних працівники та п’ятеро людей з близького оточення.

В усіх них були відібрані зразки біологічних матеріалів і доставлені до лабораторного центру на дослідження. Результати мали стати відомі сьогодні, тож, ймовірно, нові підтверджені випадки інфікування – з кола контактних осіб першої хворої з Чемеровеччини.

ОНОВЛЕНО. У Хмельницькій міській раді повідомили, що двоє хмельничан, яким підтвердили коронавірус, лікуються амбулаторно.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter