Новини
Фінанси

У Хмельницькому за кошти з бюджету ремонтують дахи будинків

Дія Програми поширюється на співвласників багатоквартирних житлових будинків.

Мешканці двоповерхового будинку, що на вул. Кам’янецькій, 155 у Хмельницькому скористались Програмою співфінансування робіт з ремонту багатоквартирних житлових будинків міста і вже мають новий дах. Ремонт покрівлі їм обійшовся у 30 тисяч гривень. Решту витрат на себе взяв міський бюджет, повідомляє прес-служба міської ради.

У Програму співфінансування робіт з ремонту багатоквартирних житлових будинків міста Хмельницького на 2019-2023 роки включено перелік робіт, які можуть виконати мешканці, сплативши лише частину коштів за виконані роботи. Розмір співфінансування робіт залежить від віку будинку. Чим старіша багатоповерхівка, тим більшу суму спрямовують з казни міста.

Дія Програми поширюється на співвласників багатоквартирних житлових будинків (власників квартир та нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку (гуртожитку), що перебувають в управлінні (на балансі, обслуговуванні) управляючих компаній (житлово-експлуатаційних організацій) всіх форм власності та ОСББ.

Замовником ремонтних робіт є управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради, яке залучає для їх виконання підрядні організації.

За інформацією відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління житлово-комунального господарства, крім будинку на вул. Кам’янецькій, 155, цього року, в рамках програми співфінансування, також заплановано капітально відремонтувати покрівлі будинків № 151, що на вул. Кам’янецькій, та № 30 на вул. Свободи.

Аби скористатися програмою варто звернутися до управління житлово-комунального господарства міської ради за адресою: місто Хмельницький, вул. Проскурівська, 1, або за номером телефону: 79-57-65.

Із програмою співфінансування та умовами участі можна ознайомитись за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter