Новини
АКТУАЛЬНО

Лікарні Хмельниччини отримали допомогу від волонтерів

Партію захисних засобів доставили у Шепетівську та Славутську центральні районні лікарні.

У Шепетівку доставили 50 медичних комбінезонів, 80 респіраторів ТМ «Рута» FPP-2, 20 щитків, 3 безконтактні термометри, а також засоби дезінфекції та побутову хімію.

Славутська лікарня отримала 50 медичних комбінезонів, 25 щитків, 3 безконтактні термометри, засоби дезінфекції та побутову хімію. 

Всі наявні респіратори вирішили доправити до Шепетівської центральної районної лікарні, оскільки там вже лікуються хворі на COVID-19, тому там існує гостра необхідність в усіх засобах захисту.  

Крім того, активісти волонтерського штабу “Слуги народу” завітали до Старокостянтинівського районного благодійного фонду «Родинний затишок», якому також передали засоби захисту, дезінфекції та побутову хімію. Фонд опікується найвразливішою для вірусу категорією людей – пенсіонерами, тож така допомога для них є вкрай важливою.

На цьому волонтери не зупиняються і вже почали формувати нові пакунки з усім необхідним для медиків. Саме їх безпека і достатня укомплектованість є запорукою перемоги над епідемією.

Волонтерський штаб «Слуги народу» було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Важлива будь-яка допомога. Телефон штабу – 068 190 04 84.

За детальнішою інформацію, довідками та коментарями звертайтесь до прес-служби волонтерського штабу: 068 153 78 67

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter