Новини
ДТП

“П’яна” ДТП на Хмельниччині: “драгер” зашкалило

Два протоколи склали хмельницькі патрульні на водія, що напідпитку керував автомобілем.

Подія сталася учора на автодорозі Н03 “Житомир-Чернівці”. В ДТП потрапили два автомобіля Chevrolet та ЗАЗ.

Як повідомили у поліції, прибувши на місце події патрульні виявили, 31-річного водія автомобіля Chevrolet, який перебув у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік не міг триматись на ногах.

Зібравши усі матеріали справи, пояснення учасників та свідків події, стало відомо, що водій Chevrolet не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з транспортним засобом ЗАЗ, а після чого і взагалі з’їхав з дороги.

Огляд на стан алкогольного сп’яніння 31-річний керманич пройшов на місці події за допомогою приладу “Драгер”, результат якого показав понад 3,00 проміле алкоголю в крові, що у 15 разі перевищує допустиму норму. Крім цього, водія було доставлено до закладу охорони здоров’я, оскільки чоловік був не згідний з результатом, але висновок лікаря тільки підтвердив стан сп’яніння водія.

Патрульні склали на водія два протоколи, а саме за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та ст.124 КУпАП (вчинення ДТП без потерпілих).

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter