Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині побільшало хворих та одужалих від коронавірусу

Невтішне «лідерство» за кількістю підтверджених хворих у районах області наразі у Чемеровеччини.

Станом на ранок 17 квітня у Хмельницькій області нараховувалося 39 випадків захворювання на COVID-19, підтверджених лабораторно, включаючи мешканку Кам’янеччини, яка перебуває на контролі Чернівецького лабораторного центру.

З Хмельницької інфекційної лікарні сьогодні виписали жінку з Волочиського району – у неї тести двічі показали негативний результат. Таким чином, в області четверо осіб вже одужали від коронавірусної інфекції.

Кількість летальних випадків залишається незмінною – дві особи.

Станом на вечір 17 квітня кількість хворих, в яких лабораторно підтверджено COVID-19, зросла до 42 осіб. Двоє нових підтверджених хворих, інформацію про яких оприлюднила Хмельницька ОДА, – мешканці Чемеровецького району. Загалом кількість підтверджених випадків захворювання у цьому районі становить 14 осіб.

Станом на сьогодні в Хмельницькій області проведено 947 лабораторних досліджень методом ПЛР. За останню добу перевірено біоматеріали 40 працівників Чемеровецької ЦРЛ, 5 працівників  КНП «Чемеровецький центр ПМСД» та 35 контактних осіб в Чемеровецькому районі. Всі результати – негативні. Додатково обстежені 18 лікарів Шепетівської ЦРЛ та 8 працівників КП «Хмельницька міська інфекційна лікарня», результати – негативні. В області на самоізоляції перебувають 2197 людей, у тому числі 475 осіб, які перетнули кордон, повідомляє XM-inside.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter